12191772_1646923965579330_5920026405149802945_n

Community Ca Terrassa no és un col·lectiu de propietaris; és un grup de ciutadans que estimen als animals. Pretenem sensibilitzar els nostres veïns sobre la marginació que sofreixen injustament els nostres AMICS de Companyia. Des de temps immemorials, el gos a viscut en espais oberts per vetllar per la seguretat de les nostres famílies o propietats enfront de les adversitats  i intrusió aliena.

El gos per naturalesa és DEFENSOR del seu terreny i d’aquells que l’ habiten. Malgrat que el el seu perfil varia segons les diferentes races, se l’ha catalogat com a guardià i protector quotidià del nostre entorn.

gosquisomQuan aquest animal crea un vincle amb l’amo o la família, es mostre afectuós amb el seu company “l’amo/la mestressa”. Aquest/a és la persona que més atenció dedica a l’animal i domina  el seu espai. El problema actual en Ca N´Aurell és precisament aquest, l’espai on hem de re-educar als nostres gossos per a ser sociables, sense ser objecte d’agressions verbals, repressions policials, o acusacions veïnals que coaccionen el comportament de l’animal sota suposades amenaces als veïns propietaris dels mateixos, quan el gos instintivament defensa l’habitat natural del seu company en espais publics, sense comprendre les lleis que l’home a establert en contra del seu comportament lògic animal.

Els gossos, com les persones, necessiten tenir el seu espai. Es sociabilitzen amb altres gossos; marquen el territori per deixar el seu rastre i fer, després del seu pas, una advertiment en defensa de la seva propietat: el seu company humà. Necessiten crear vincles d’afecte amb altres gossos per sociabilitzarse i obtenir un comportament més adequat per la societat actual, adaptan-se exigències ciutadanes. Recordin que els gossos no entenen de lleis! Solament l’instint el guia cap a l’afecte i el comportament que la societat a marcat com a CORRECTE. Si aquest no té no beneficis bilaterals, el comportament de l’animal cada vegada es veurà  més reprimit, causant precisament l’efecte contrari del que busquem: la comprensió i la tolerància al món animal.