Cartell XIV Trobada

El proper dissabte 28, Community Can organitza conjuntament amb l’AA de VV de Ca n’Aurell la XIV trobada d’animals de companyia d’aquest barri. Es farà al Parc Sant Jordi de 10:30 a 14 hs.
La trobada tindrà elements festius, com una exhibició a càrrec d‘Agility Alpha de Polinyà, o el repartiment d’obsequis entre les persones que s’acostin a presentar les seves mascotes (acció patrocinada per Terranova 74).

Per nosaltres té especial sentit la desfilada d’animals en adopció que presentaran diverses associacions de defensa dels animals. Volem conscienciar al públic de la necessitat de primar l’adopció per sobre la compra d’animals i facilitar que alguns d’aquells que hi participin aconsegueixin una vida millor. També hi haurà més d’una desena d’estands d’associacions que oferiran informació i vendran alguns productes per finançar-se.

Per facilitar la tinença responsable, una psicòloga canina d’Indicans assessorarà en un consultori express als propietaris que necessitin ajut per corregir el comportament de la seva mascota.
Community Can continua a l’espera de que l’ajuntament acompleixi la seva promesa de crear més espais per als gossos a la ciutat i està avaluant noves accions a emprendre dins la campanya “Mereixem un espai a la ciutat”, però en el marc de les festes de Ca n’Aurell vol oferir un dia formatiu i de celebració a les mascotes i els seus propietaris.
XIV Trobada d’Animals de Companyia de Ca n’Aurell

Aquesta entrada també es pot llegir en: Castellà